A Gátnál zenekar

Az olvasói immunrendszerről, az Indigónkról és a frissen megjelent, új interjúkról

2014-10-29

Halál komolyan úgy vagyunk már vele, hogy nehéz eldönteni, posztoljunk-e itt a honlapon és a zenekari facebook-on hírt minden velünk és a lemezzel kapcsolatos új infóról, vagy ne. Egyrészt ugye nagyonis fontos megjelenésekről van szó, másrészt pedig a fene akarja, hogy az olvasóink és az érdeklődők agyára menjünk, és végül azt érjük el, hogy a legtöbben már immúnisak legyenek, ha meghallják, hogy Félmágió, vagy meglátják a lemezborítót egy poszt kiemelt képeként…

indigo_800

Bizony nehéz dolgok ezek, dehát valahol mégiscsak azért van ez a lap, hogy rólunk adjon hírt, ezért akkor is elmondjuk, ha nem mindenkit érdekel, hogy:

1) – A Képes Ifjúság a múlheti remekbe szabott lemezkritika után ezúttal egy jó kis interjúval jelentkezett, amit itt lehet olvasni »

2) – Az Alpokalja Online két legyet ütött egy csapásra. Itt szintén interjú született, amelyiknek egyik témája frontemberünk, Homoki Fóka “civil” munkája, a másik viszont itt is a Félmágió. Itt olvasható »

3) – A Tollal.hu, közéleti, kulturális magazin oldalain futó sorozatunk a harmadolójára futott. Ezen a héten az Indigóról beszélünk saját szavainkkal. Szeretjük! Itt a cikk »

Köszönjük a kitartó olvasók figyelmét, és kérjük a további türelmet! Végülis azért dolgoztunk évekig a lemezen, hogy most minél több írást, kritikát, megjelenést kapjunk. Szóval, nekünk örömteli, hogy kapunk is, még jó, hogy meg akarjuk osztani ezt az örömet…

Comments are closed.