A Gátnál zenekar

Finisben jár már az EP, ráadásul jött hozzá egy gyönyörűszép bónuszdal!

2016-01-16

A házunk táján egy ideje már az új EP-ről szólnak a mindennapok, itt házon belül mi már úgy várjuk a korongot, mint a karácsonyt. Bár volt rá halvány esély, 2015-re mégsem készült el, pedig nem sokon múlt: a stúdiómunkálatok már készen vannak, a gyártás is csak füttyre vár, a műbejelentős papírosdi az egyetlen, amivel még adósai vagyunk a folyamatnak.

Judit5

Ellenben történt más is, mégpedig, hogy az audioarchívumunkban ráakadva az Amikor késekkel című, az EP-n zenekari hangszerelésben szereplő dal eredeti, Babos Judit (aki ugye a zeneszerzője is egyben) által felzongorázott változatára, meglódult a fantáziánk, és úgy gondoltuk, annyira szép, hogy kicsit újrakevergetve rá kell tennünk a lemezre ezt is, hiszen éppen az EP az a műfaj, ami ezt megengedi (menő zenekarok is előszeretettel tesznek közzé bónuszként remixeket, featuringes verziókat az EP-ken). Az ötlet szerencsére Juditnak is tetszett, úgyhogy a bónuszdalhoz gyorsan meghívtuk csellózni Lábas Laurát, akivel egy nagyon kellemes délután során rögzítettünk is egy plusz vonós sávot az anyaghoz. Ami végül létrejött, mindannyiunknak tetszett, kitágítani egy kört, vendégzenészekkel összedolgozni pedig mindig óriási élmény amúgyis.

12492008_10208195188934836_4442403110184682131_o

Szóval, a csúszásért talán kárpótol mindenkit, akit érdekel az anyag, hogy nem 4, hanem 5 számos lesz, ráadásul milyen különleges ötödik számot kapott! Ezúton is nagy köszönet a lányoknak! A következő jelentkezésünk itt a honlapon pedig már valószínűleg a hagyományos örülős, CD-lobogtatós poszt lesz!

Comments are closed.