A Gátnál zenekar

Kirándultunk esőben… – Karabély és Fóka a Rockpanorámában

2015-03-31

Még a tavalyi év vége felé kaptunk egy megtisztelő meghívást a rockvilag.hu webrádió egyik műsorvezetőjétől, Gyurcsik Gyuritól, Rockpanoráma című műsorába. Aztán úgy alakult, hogy végre-valahára most, március végén eleget is tudtunk tenni a felkérésnek.

gatni_rockvilag

Legalábbis részben… Karabélyileg és Fókailag ültünk fel a gőzösre reggel, és képviseltük A Gátnált (úgy nagyjából kétötödödös jelenléti aránnyal). A rockvilág stúdiója az Örs vezér tér környékén tanyázik, ahová a vérbelien kedves és hangulatos Trabant Presszón keresztül tudtunk bejutni (miután megmondtuk a jelszót, és megmutattuk az előre betanult kézmozdulatkódokat a pultosnak). 🙂 Igazi földalatti atmoszférával és jó kis kérdésekkel várt minket Gyuri, az élő adásba ráadásul több hallgató is bele-belekommentelt, szóval az egész egyórás blokkunk jókedvűen és tartalmasan telt.

Az adást csütörtökön reggel 8-tól ismétlik felvételről, tehát aki kíváncsi olyasmikre, minthogy mikor várható tőlünk új lemez, hol lesznek a következő koncik… stb, az hallgassa meg. Aki nem kíváncsi rá, az csak klikkeljen a rockvilág.hu-ra néha, mert valódi, független szócsőnek láttuk! És az ilyesmi nagy érték!

Comments are closed.