A Gátnál zenekar

Szépen erősödik a Félmágió sajtóvisszhangja

2014-10-13

Az elmúlt héten több új sajtómegjelenés is kifutott a Félmágióval kapcsolatban. Szerencsére egyre változatosabb képet mutat a sajtóreferenciánk: a Metal Hammer, a Passzió.hu, Forest blogja mellett újabb kritikákat közölt az albumról “az igényes zene otthona”, a Riff.hu és a Láthatatlan Sárvár, egy rövid ismertetővel pedig a Nyugat.hu hasábjain is helyet kaptunk.

sarvari_lemezek

Emellett október 5-én elstartolt a Tollal.hu közéleti, kulturális magazin oldalain a lemez számait a kulisszák mögül is megmutató heti sorozata, a “Hangok mögött, szavak alatt”, amelyben saját szavainkkal mesélünk a dalokról, a mögöttük meghúzódó történetekről… Az első fókuszba állított darab a Bársony lennék volt, a következő pedig a Vénusz hasán lesz, amelyről október 15-én, szerdán jelenik majd meg a kiemelés.

És még nincs vége: minden valószínűség szerint az elkövetkező napokban is lesz majd jelenlétünk, egészoldalas kritikát közölt ugyanis az albumról a vajdasági Képes Ifjúság magazin, amelynek elektronikus változata hamarosan átveszi az eddig csak nyomtatásban megjelent cikket. Emellett interjút készített velünk a Vaskarika.hu, valószínűleg, ez az anyag is a héten kerül majd fel a lapra, szerdán pedig az Alon.hu munkatársával lesz randevúnk, a beszélgetés egyik fő témája náluk is a Félmágió lesz! Mindannyiuknak köszönjük a figyelmet! Kalandra fel!

Comments are closed.