A Gátnál zenekar

Szöveggel együtt lehet hallgatni a Félmágiót a YouTube-on

2014-10-01

Valljuk be, amellett, hogy mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a YouTube nem elsősorban minőségi zenehallgatásra lett kitalálva, azért sűrűn elfordul, hogy egy-egy dalt “hamargyorsan”, vagy a munkához háttérként mégis ott keresünk meg elsőként. Mert kezes, mert egyszerű, mert legális, meg mert szinte biztos, hogy meg is találjuk, amit áhítunk.

youtube_felmagio

Na, most már a Félmágiót is meg lehet találni! Ha pedig már feltettük a lemezt, akkor már csináltunk a dalokhoz szövegvideócskákat is, ami nagy hasznosság, csakúgy, mint a lejátszási képernyőn való számok közötti váltogatási lehetőség, merthogy csak rá kell bökni a számlistán a kívánt trackre, a YouTube pedig már tölti is nekünk. Nem a YouTube az egyetlen megosztóoldal, ahol fenn lesz az anyag. Már ügyködünk rajta, hogy letölthetők legyünk az iTunes-ból, Deezerből is, és hogy minél előbb megtaláljátok a Félmágiót a Spotify-on is.

Mindemellett persze maxirespect annak, aki megvásárol minket CD-n! Nem csak mert szép a lemez, nem csak mert jó tudni, hogy ott vagyunk valaki polcán, hanem mert bizony most a lemezzel járó (számunkra embertpróbáló) kiadások után bizony bármilyen kis támogatás nagyon jól jön! A lemezvásárlás pedig az!

Az album YouTube-linkjét egyébként persze nem csak itt találjátok meg, hanem a menüsor Videók pontjából is elérhető, maga a YouTube csatornánk pedig a jobb alsó sarokban sorakozó fekete köröcskék megfelelő (kis play-gomb) piktogramjára klikkelve…

1 megyjegyzés